пʼятницю, 14 жовтня 2022 р.

Тиждень історії "Історична мозаїка"

 

           Відповідно до плану роботи Богданівської філії Благовіщенського академічного ліцею «Лідер» та з метою розвитку інтересу учнів до вивчення історії, уміння використовувати теоретичні знання в різних життєвих ситуаціях, поглиблення знань здобувачів освіти з історії України, формування історичних компетентностей та виховання патріотизму, любові до рідного краю, розвитку логічного та аналітичного мислення, та з впровадженням STEM освіти у філії було проведено тиждень історії з 10/10  – по 14/10  2022 року «Історична мозаїка»
     Ми всі разом мандрували по країні історичних знань, доторкнулися до сивої давнини, поринули у героїчне минуле та згадали творців історії.
Під час тижня діти виготовляли мозаїку, здобувач
і освіти 5 класу дізналися, що таке мозаїка,  використовуючи ребуси історичної тематики, брали участь у історичних вікторинах, пізнавальних іграх, отримували нову інформацію та цікаві знання, учні 9 класу гарно підготувалися і провели майстер клас по виготовленні мозаїки «Міста-герої України», захопливими були практичні заняття у 6, 7 і 8 класах «Мозаїка історичних подій» та «Мозаїка в Стародавньому Єгипті».
       Панувала атмосфера активної участі, здорового змагання, що спонукало учнів мобілізувати всі свої знання, отримані раніше. Загалом активну участь у проведенні тижня взяли чи не всі учні закладу.
      Проведення тижня історії стало доброю традицією, яка є однією з форм організації навчання, засіб виховання, шлях до порозуміння з дітьми. Активну участь у проведенні Тижня історії  взяли такі учні:
Виздоага Крістіна (9 кл.), Половинський Ігор (9 клас), Дяченко Богдан (8 клас), Ставараки Віталій (6 клас), Арсеньєв Валерій (6 клас), Шестопаль Вадим (9 клас), Тодорович Данило (9 клас), Виздоага Данило (8 клас), Добрянський Даніла (8 клас), Обрежа Кристина (9 клас), Обрежа Надія (5клас), Химель Гліб (5 клас), Пінькас Анна (5 клас) та ін.

Немає коментарів:

Дописати коментар